Известие

Collapse
No announcement yet.

Статия за Алфа 155 във в. Сега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Приказки колкото поискаш.Реалноста е съвсем друга. Малко употребявани са нашите любими 155ци а тея с наказателните голфове и идея си нямат за какво става на въпрос. Просто няма база за сравнение.(значи всички коментари са безпочвани)

Ха , покарайте малко безцелно и да видим, само немски отрошляци.
    Няма кола която да се кара и да не се чупи, е НЯМА ТАКАВА .а ако има ми кажете , Веднага я купувам
    Обороти му е майката...

Comment

Първоначално публикувано от ivoshaklev
      Приказки колкото поискаш.Реалноста е съвсем друга. Малко употребявани са нашите любими 155ци а тея с наказателните голфове и идея си нямат за какво става на въпрос. Просто няма база за сравнение.(значи всички коментари са безпочвани)

Ха , покарайте малко безцелно и да видим, само немски отрошляци.
      Няма кола която да се кара и да не се чупи, е НЯМА ТАКАВА .а ако има ми кажете , Веднага я купувам

Колега, защо така плюеш голфовете??????нещо против тях ли имаш?????- от личен опит -карам голф ве4е 6та година и от 3г 155-1.8 еми......алфата се строши пове4е отколкото голфа за 6г?????и не ми разправяй 4е си нямам понятие - ръмжащия мотор на 155до морето, а????Отколкото по безшумния на голфа,верно и по бавен. незнам на колко км е голфа но до 10000км аз масло не му доливам и маслото си седи бистро, мотора никога не съм го отварял - в сравнение по-новата с 5г 155ца -1,5литра на 10000км????Преди имахме 33ка-същата работа- +проблема с инсталацията,та май ти нямаш понятие и ако мразиш голфовете не ни карай всички да се караме и заяждаме за глупостти.Вярно на алфата мотора е по мощен и е по бърза, но като изпълнение и качество е много зле - за което аз се кефя на германците-изпипват нещата - вземи пример електрония часовник на алфата-питай на колко колеги им работи и питай голфаджиите на колко не им работи
      ALFA 155 TS 1.8 -93

Comment

Едно ОГРОМНО ИЗВИНЯВАЙ !!! Hristian37
        Не мразя голфовете , просто исказвам мнение .Няма кола която се кара и да не се троши.(повтарям) И пак казвам 90% от хората нямат база за сравнение. И ако трябваше да си избирам кола и четях статии като тази за която е темата нямаше и аз да си купя "мечтаната" ми колица... а, и на мен не ми работи часовника
        Все пак ти си това което караш ..... (някъде го прочетох и ми хареса)

Надявам се да не съм обидил още някой!!!! ако има такива
        ИЗВЕИНЕТЕ МЕ
        Обороти му е майката...

Comment

за статийте във вестниците съм съгласен-преди изчетох в 24часа всичките-според тях свястна кола няма-дори на 7цата БМВ откриха пове4е проблеми отколкото плюсове. По принцип и аз се кефя на алфите защото са бързи и стабилни коло бъкани с екстри(голфовете го нямат) но ве4е много 4есто ми се налага да правя алфата иии проклинам яко иначе след време ако се опарича алфа ще си взема
          ALFA 155 TS 1.8 -93

Comment

Е това е , СТИСНАХМЕ СИ РЪЦЕТЕ
            Обороти му е майката...

Comment

И аз съм на мнение,че такива спорове са излишни И мисля,че нещата са субективни-зависи на колко запазена и поддържана кола си попаднал.Ако сравняваме два нови автомобила това е вече друг въпрос.Например във Видин в бош сервиза ми твърдят,че голф 3 поне веднъж на месец посещават сервиз
              AR 155 1.8 8v '94

Comment

А некой да си купува алфа,особено бензинова и да я кара като мерцедес? Има ли такъв?
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                  А некой да си купува алфа,особено бензинова и да я кара като мерцедес? Има ли такъв?
                  Ми аз сменям на мах 2300 оборота и повече от 90 не дигам :P

Comment

...
                    Last edited by pooh; d.m.y г., 12:55.

Comment

Първоначално публикувано от pooh
                      Първоначално публикувано от gigi
                      Първоначално публикувано от virusalfa
                      Ми аз сменям на мах 2300 оборота и повече от 90 не дигам :P
                      и аз така

Пух за теб гарантирам - имаш впредвид обаче не 2300 оборота, а 300 оборота в червеното - нали
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Kарам си я както си знам .Лекичко когато трябва и силничко когато ми стане гот на душицата ..... а на 2300 не сам забелязал да работи
                        Обороти му е майката...

Comment

По-голяма простотия не бях чела в интерес на истината!Има ли кола която да не се раЗваля-О моля Ви се?!?!?!?
                          Grande Punto 1.9 Sporт
                          98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Има!!!! германската ма те били много здрави тея бангии бе,прецизно изпипани .Ако колегата беше ръчкал голфа на половина колкото си ръчка алфата сигурно отдавна щеше да спи у някоя морга.Инсталациите са им слаби щот са немски:пример всяко трето ауди 80 самоизгаря от инсталацията си.Що се отнася до колко често се чупят Алфите то в повечето случаи виновен е шофъора. Във WRC колите също изкарват по състезание.
                            sigpic Alfasud/156 1.8ex
                            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
                              Има!!!! германската ма те били много здрави тея бангии бе,прецизно изпипани .Ако колегата беше ръчкал голфа на половина колкото си ръчка алфата сигурно отдавна щеше да спи у някоя морга.Инсталациите са им слаби щот са немски:пример всяко трето ауди 80 самоизгаря от инсталацията си.Що се отнася до колко често се чупят Алфите то в повечето случаи виновен е шофъора. Във WRC колите също изкарват по състезание.
                              Що се отнася за неземният им мерцедес след 18то-то ходене до турция за части се замислаш Бе аз мога или немога да го пусна на свободна в някое по дълбоко блато.Да го е.. и мерцедеса.
                              sigpic Alfasud/156 1.8ex
                              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Що се отнася за неземният им мерцедес след 18то-то ходене до турция за части се замислаш Бе аз мога или немога да го пусна на свободна в някое по дълбоко блато.Да го е.. и мерцедеса.
                                Абе брато, ти продължавш да се заяждаш- ама се замисли малко преди да оплюеш германското автомобилостроене- вземи за пример арабските шейхове,диамантени принцове и всякакви от този род дето не си знаят парите-да си виждал да кара някой от тях Алфа????а????И след това ще те питам защо по старите VW държат повече пари от алфите фиатове и ланчии????- отговорът е един-Пазарът а в всеки учебник по икономика ще прочетш че пазарът е мерна еденица за качество, така че помисли-след това плюеш германслата инсталация- а защо я слагат на Алфите а не слагат Магнет -Марели?????????ако помислиш ще се сетиш
                                ALFA 155 TS 1.8 -93

Comment

Working...
                                X